У Львові погодили будівництво готелю Hilton

В Україні побудують ще один готель Hilton.

13.04.2019 17:23   Джерело: Новое Время
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це 10 квітня повідомив мер міста Андрій Садовий на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, пише - НВ з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Ми прийняли рішення: у Львові хочуть побудувати готель, здається, Hilton. Там повинна бути половина будівлі - класичний готель, половина будівлі - апарт-готель. Це повинна бути будівля високого архітектурного рівня - витвір мистецтва», - зазначив він.

Садовий додав, що забудовник профінансує реконструкцію парку, де побудують готель.

Як повідомлялося, 20 вересня минулого року Львівська міськрада погодила продаж земельної ділянки площею 1,06 га по вул. Лижвярській, 1 у Львові ТОВ Апартготель за 18,52 млн грн. Відповідно до містобудівних умов, висота будівлі не повинна перевищувати 34 м. Орієнтовна площа забудови - 1,6 тис. кв. м. Загальна площа апартаментів - 8,3 тис. кв. м. Планується будівництво підземного паркінгу площею 1,4 тис. кв. м.

ТОВ Апартготель створено у 2016 році. Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, учасниками компанії є Ростислав Заремба, Степан Стойко (у кожного - 49,3%) і Роман Попко (1,3%). Статутний капітал компанії на квітень-2019 становить 5,07 млн грн.

Зараз готель Hilton в Україні є тільки в Києві. Він відкрився 26 березня 2014 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Новое Время