Міську раду Львова просять дозволити торгувати алкоголем у кіосках

15.04.2019 19:02   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

В Єдиній системі місцевих петицій зареєстровано прохання про відміну ухвали №4803 від 04.04.2019 «Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах», пише - Status Quo.

Читайте також

За виготовлення фальшивого алкоголю трьом жителям Львівщини загрожує 7 років тюрми
Батьки думали, що автомобіль викрали, а виявилося що його забрала нетвереза донька
Львівські патрульні влаштували перегони з п'яним водієм BMW X5 (Відео)

Нагадаємо, 04.04.2019 року депутати міської ради прийняли ухвалу «Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах».

На думку автора петиції Андрія Сітарчука, дана ухвала позбавляє сотні підприємців засобу до існування.

«Змушує закривати магазини (особливо пивні). Загалом це тисячі людей будуть позбавлені роботи. Місто втрачає величезні кошти, бо зменшуються суми сплати акцизного податку, податків, які платяться за працівників і т. д. Прохання до міського голови, депутатів міської ради та компетентних органів відмінити цю «смертельну» ухвалу для багатьох людей. Багато ФОП, і я в тому числі, вклали останні гроші в бізнес в надії отримати прибуток, а зараз залишаються без грошей, які вклали, і без джерела доходу», - йдеться у петиції.

До кінця збору підписів залишилось 60 днів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo