У двох районах Львова перекриють рух транспорту через Хресну ходу

19.04.2019 20:32   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Дві парафії римо-католицької церкви проведуть у неділю процесійні ходи: за маршрутами процесій можливе ситуативне призупинення руху.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, пишуть - Варіанти.

У неділю, 21 квітня, римо-католицька церква святкуватиме свято Воскресіння Господнього. З нагоди цього дві парафії – церква святої Марії Магдалини у Галицькому районі, та парафія святого Антонія у Личаківському районі, проведуть процесійні ходи.

За маршрутом процесій можливе ситуативне призупинення руху транспорту. 

Відтак, процесійна хода парафії святої Марії Магдалини у Галицькому районі триватиме з 08.10 до 08.50 год. В ході братиме участь близько 400 осіб.

Маршрут ходи: костел св. Марії Магдалини – вул. С. Бандери – вул. Професорська – вул. М. Устияновича – вул. Бібліотечна – вул. П. Дорошенка (від рогу вул. Бібліотечної до костелу св. Марії Магдалини).

Процесійна хода парафії святого Антонія у Личаківському районі триватиме з 08.00 до 08.30 год. В ході братиме участь близько 500 осіб.

Маршрут ходи: вул. Личаківська, 49а (храм св. Антонія) – вул. М. Заньковецької – вул. М. Лисенка – вул. Садовського – вул. Личаківська (храм св. Антонія).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти