У Львові з інфекційної лікарні вкрали вазони (Фото)

25.04.2019 10:29   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові жінка викрала вазони з подвір’я каплички інфекційної лікарні.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Про це повідомляє  Ірина Пестушко адміністраторам «Варти 1».

У вівторок 23.04.2019 року близько 21.15 камери спостереження лікарні зафіксували вчинений злочин: жінка вкрала вазони біля каплиці лікарні, пише - Status Quo.

«Адміністрація Львівської інфекційної лікарні (вул. Пекарська 54) просить допомогти знайти «людину», яка цинічно, зухвало, незважаючи на Страсний Тиждень та наближення світлого свята Воскресіння Христового учинила наругу над Святинею, розташованою на території лікарні», – йдеться у повідомленні.

На відеозаписі видно, як жінка піднімається  по сходах каплички, бере вазони і йде в невідомому напрямку. Працівники лікарні невимовно обурені даною ситуацією.

«Безбожниця вкрала 2 великі квітучі вазони, які напередодні, силами колективу лікарні були закуплені для прикрашення каплички та створення святкового настрою прихожан, основна частина яких-пацієнти та співробітники клініки», – бідкається жінка.

В адміністрації лікарні просять повернути вкрадене.

48755becbdfd51e6be686af2155fc282.jpg


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo