На Львівщині затримали крадія хреста з цвинтаря

26.04.2019 12:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

34-річному жителю Жидачева загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомили в п’ятницю, 26 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «24 квітня в Жидачівське відділення поліції звернулася 61-річна місцева жителька. за її словами, що вночі на цвинтарі з могили її родича викрали металевий хрест, пише - Щоденний Львів.

«Правоохоронці з’ясували особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 34-річний житель Жидачева. За словами зловмисника, викрадений хрест, який правоохоронці у нього вилучили, він мав намір порізати і здати на металобрухт», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. яка передбачає до трьох років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів