У Львові сталася поножовщина

01.05.2019 12:33   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до заподіяння чоловікові ножового поранення.

Читайте також

Журналістка пояснила, чому патрульні не застосували зброю у львівській психлікарні (Відео)

Невдовзі 35-річному львів’янину суд обере міру запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

В Залізничний відділ поліції 30 квітня близько першої ночі надійшло повідомлення від медиків про те, що бригадою швидкої допомоги до лікарні доставлено 48-річного львів’янина з діагнозом: «проникаюча колото-різана рана передньої черевної стінки».

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому завдав 35-річний львів’янин під час побутового конфлікту. Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі судом буде обрано йому міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo