На Львівщині затримали підозрюваного в умисному вбивстві

01.05.2019 17:48   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

28-річному жителю Судової Вишні загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у вівторок у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Сьогодні, 30 квітня, близько другої ночі в Мостиське відділення поліції надійшла інформація від медиків, що вони констатували на вулиці Сагайдачного у Судовій Вишні смерть чоловіка, на тілі якого виявлено ножове поранення. На місці події працювала слідчо-оперативна група».

«Працівники поліції з’ясували, що загиблий – 29-річний місцевий житель, а до скоєння злочину причетний 28-річний місцевий житель, який близько 1.30 під час конфлікту вдарив чоловіка ножем у шию, внаслідок чого він помер до приїзду «швидкої». Зловмисника затримали, йому повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», – поінформували також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів