Рецедивіст намагався обікрасти на Львівщині крамницю іграшок

05.05.2019 08:37   Джерело: Щорденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 30 квітня, о 04.50 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Львівській області надійшов сигнал «тривога» з крамниці в Дрогобичі, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На об’єкт негайно було скеровано групу реагування. Працівники поліції охорони виявили після прибуття відкриту ролокасету крамниці та чоловіка неподалік магазину, який намагалися втекти. Його затримали, при ньому була сумка з приладдям для зламу та мобільний телефон».

«На місце події викликано слідчо-оперативну групу Дрогобицького відділу поліції. Затриманий – дрогобичанин 1959 року народження, раніше  судимий. За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, передбачено позбавлення волі терміном від трьох до шести років», – поінформували також в обласному управлінні поліції та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щорденний Львів