У Львові судили крадія, який вчинив 70 злочинів

05.05.2019 13:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Крадія, який вчинив 70 злочинів, посадили до в’язниці у Львові.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2, слідчі Шевченківського відділу поліції у квітні минулого року скерували до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого за злочини проти власності уродженця м.Львова, який вчинив 62 крадіжки (ч.2 ст.185 КК України) та 8 епізодів незаконного заволодіння особистими документами (ч.3 ст.357 КК України).

Вказані правопорушення 35-річний обвинувачений здійснив упродовж січня – квітня 2018 року.

Встановлено, що зловмисник відкривав капоти автомобілів, розбивав вікна та викрадав акумуляторні батареї, магнітофони, відеореєстратори, навігатори, ноутбуки, мобільні телефони, водійські посвідчення та інші цінні речі. Накрадене продавав. Загальна сума завданих збитків становила майже 214 тис грн.

Вироком Шевченківського районного суду м. Львова 15.04.2019 фігуранта визнано винним та на підставі ст.70, 71 КК України засуджено до остаточного покарання у вигляді 3 років 4 місяців позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo