У Львові затримали продавця наркотиків

05.05.2019 19:55   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Спільними зусиллями двох служб вдалося затримати ймовірного продавця наркотичних речовин.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, пише - Status Quo.

Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) під час патрулювання 28 квітня на вулиці Княгині Ольги побачили підозрілого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з офіцерами поліції. Його зупинили, аби перевірити на можливу причетність до правопорушень. Під час поверхневої перевірки в чоловіка виявили чотири згортки з речовинами, ймовірно наркотичного походження. Запаковані вони були так, як запаковують так звані «закладки».

Зі слів чоловіка, це - амфетамін. 22-річний мешканець Львова розповів патрульним, що продає дані речовини своїм друзям і також обмовився, що 30 квітня йому має прийти поштове відправлення з амфетаміном.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції, яка вилучила речовину на експертизу. Оскільки виникла підозра, що цей чоловік займається збутом наркотиків, інспектори передали інформацію про ймовірне поштове відправлення із забороненими речовинами управлінню протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області (далі – УПН).

Працівники УПН встановили, що львів’янина не зупинило те, що його вже затримували поліцейські, і він змінив адресу отримання поштового відправлення. 2 травня працівники УПН, спільно з патрульними затримали чоловіка після отримання посилки. Експерти відкрили коробку, в якій було близько 30 грамів речовини, ймовірно амфетаміну. Тепер громадянину загрожує кримінальна відповідальність за ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo