У Львові перевіряють повідомлення про замінування готелів

06.05.2019 09:49   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Головному управлінні поліції у Львівській області отримали в понеділок, 6 травня, чергове електронне повідомлення про замінування готелів, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в понеділок, 6 травня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли, що, зокрема, шуцкають вибухівку в готелях «Панорама», «Saint Feder», «Danylo Inn», «Cisar», «Inn Lviv», «Швейцарському», «Вінтаж» та Евроготелю».

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в понеділок: «Повідомлення про замінування готелів, розташованих на вулицях Звенигородській, Городоцькій, Романчука, Князя Романа, Сербській, Тершаківців, Галицькій та проспекті Свободи, надійшло сьогодні, 6 травня, о 8.50 на електронну пошту поліції Львівщини. За вказаними у повідомленні адресами виїхали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи, патрульні та фахівці інших служб. Правоохоронці обстежуватимуть приміщення та прилеглі до них території.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів