У місті Стрий на Львівщині виявили тіло 64-річного чоловіка

06.05.2019 17:48   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 4 травня  в м. Стрий по вул. Басараб, у річці Стрий, виявлено тіло мешканця с. Завадів Стрийського району, пише - Четверта Студія.

Працівниками ГУ ДСНС у Львівській області та поліції тіло витягнуто на поверхню. Обставини події встановлюються.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у львівській області, напередодні, 3 травня, у підвалі будинку внаслідок зсуву землі загинув чоловік.

Як зазначається, у Шевченківський відділ поліції 3 травня надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гетьмана Мазепи у Львові під час проведення будівельних робіт у підвалі одного з будинків внаслідок зсуву землі загинув чоловік – 29-річний львів’янин.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) КК України. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія