Львів'янином року став легендарний військовий

07.05.2019 15:48   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Звання «Львів'янин року» сьогодні на урочистій сесії Львівської міської ради отримав полковник ЗСУ Євгеній Кураш. 

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради, пише - Status Quo.

Щороку Львівська міська рада  оголошує голосування за кандидатури для нагородження почесними відзнаками  громади міста Львова. Мешканці міста мають можливість віддати свій голос за певну кандидатуру у званні «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста», «Шляхетна львівська родина». До Дня міста мешканці обирають львів’ян, які, на їх думку, є найбільш репрезентативними. У минулому Почесними громадянинами міста стали Мирослав Маринович, Марія Музичук, Роман Панченко, Марія Матвіїв та інші.

Нинішнє  нагородження стало особливо зворушливим. За визначенням комісії «Львів'янином року» названий полковник Кураш.

«Про нього вже ходять легенди. Його називають Богом артилерії, за його голову  сепаратисти призначили винагороду у 400 тис. доларів. Але він і далі – повертається на фронт і забезпечує 100 відсоткове повернення бійців без втрат! І те, що львів’яни саме таку людину обирають «Львів’янином року», означає, що вони цінують і розуміють, завдяки кому сьогодні відбувається святкування Дня міста, зокрема», - зазначила волонтер і депутат Львівської міської ради Олена Пасевич.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo