На Львівщині ремонтують дорогу до курортного містечка

10.05.2019 21:48   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині стартували роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-15 Мостиська — Самбір — Борислав. 

Ремонтні роботи дороги виконують у с. Нагірне. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, пише - Status Quo.

Зазначений автошлях з’єднує три територіально-адміністративні райони: Мостиський, Самбірський та Дрогобицький та веде від міжнародної траси М-11 Львів — Шегині (кордон з Республікою Польща) до єдиного міста в світі (Борислав), яке розміщене на промисловому нафтогазовому та озокеритному родовищі з численними джерелами мінеральних і лікувальних вод. Також у м. Борислав є туристичний потенціал, оскільки на околицях міста знаходяться мінеральні води. Відремонтована дорога дозволить збільшити кількість туристів у курортне містечко.

Зараз дорожники виконують роботи з фрезерування існуючого дорожнього покриття та влаштування основи із щебенево-піщаної суміші.

На ділянці виконання ремонтних робіт організовано реверсний рух автомобільного транспорту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo