Сьогодні у Львові відзначають День Героїв

26.05.2019 19:16   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 26 травня, у Львові вшановують пам’ять всіх українців, які пожертвували власним життям у боротьбі за волю та незалежність України, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Заходи з нагоди Дня Героїв розпочалися о 9.30 із покладання квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу на Білогорщі. Звідси стартувала щорічна естафета – пробіг студентів Львівського державного університету фізичної культури».

«Представники влади міста та області, духовенства, різних середовищ поклали квіти до пам’ятника Романові Шухевичу. Опісля відбулись покладання квітів та запалення лампадок біля могил Героїв на Личаківському кладовищі (на полі почесних поховань №67 та №76) та екуменічна панахида», – поінформували також у міськраді.

«Сьогодні заплановані заходи біля пам'ятника Степанові Бандері, урочисте проходження центром міста та вітальні виступи біля пам'ятника Тарасові Шевченку», – повідомили також у міськраді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів