На геопорталі Львова з'явилися нові дані про відпочинок у місті

27.05.2019 12:40   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Геопорталі Львова з’явились дві нові карти. Вони доповнили інформацію про відпочинок у місті, а також об’єкти соціальної інфраструктури. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

Зокрема, у розділі «відпочинок» можна переглянути карту, на якій відображені готелі та хостели міста. Карта містить понад 200 об’єктів, серед яких 100 хостелів та 127 готелів на території міста. По кожному з них, обравши об’єкт на карті, можна переглянути інформацію про його адресу розташування, контактні дані, рейтинг закладу розміщення за версією Booking.com та посилання на бронювання на сайті Booking.com. 

В розділі сайту з «об'єктами соціальної інфраструктури» є карта, на якій відображені всі об’єкти, що обладнані автоматичними дефібриляторами (апаратами для надання екстреної медичної допомоги). Зокрема, таких у Львові є 16 об’єктів. Щодо кожного із них, обравши об’єкт на карті, можна переглянути інформацію про адресу їх розташування (вулиця, будинок), чіткий опис того, де саме можна знайти ці апарати, час, в який до них є доступ, а також робочу мову пристрою. 

Адміністрування та інформаційне наповнення Геопорталу Львова забезпечує сектор геоінформаційних систем ЛКП «Міський центр інформаційних технологій».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo