Шматок цегли впав на голову молодої жінки із будинку у центрі Львова

27.05.2019 16:44   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Інцидент трапився на площі Міцкевича, біля клубу Спліт. Постраждалій 19 років. ЇЇ госпіталізували у 8-му міську лікарню. Домедичну допомогу дівчині надавали патрульні. Вони наклали їй пов’язку голови для зупинки кровотечі, пише - Львівський портал.

«Патрульні провели опитування подруги потерпілої. Вона повідомила, що близько 13-ї години вони зупинились біля пішохідного переходу і раптом з даху чи будівельної риштовки впав на голову камінь та завдав тілесних ушкоджень її подрузі. Зі слів очевидців, на той момент проводилися ремонтні роботи. По прибуттю патрульних, осіб, які проводили ремонтні роботи, на місці не було. Потерпілу забрала швидка», – каже речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

У дівчини попередньо діагностували струс головного мозку. До речі, будинок, звідки впав камінь у риштуванні. Хто саме проводив там ремонтні роботи встановлять слідчі.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал