На кордоні з Польщею виявили 165 контрабандних ґаджетів (Фото)

27.05.2019 21:32   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині правоохоронці одразу у двох випадках завадили прихованому ввезенню в Україну великої кількості електронних ґаджетів.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»

Про це інформує прес-служба ДПСУ, пише - Кулемет.com.

Комп’ютерну техніку, яку наші співвітчизники приховали у конструктивних особливостях мікроавтобусів, виявили прикордонники спільно з представниками ДФС у пункті пропуску «Рава-Руська».

На кордоні з Польщею виявили 165 контрабандних ґаджетів

Аби незаконно ввезти вартісну електроніку до України, водії використали практично усі конструктивні порожнини своїх «залізних коней». Так за декоративною обшивкою салону одного мікроавтобуса знайшли приховані 110 планшетів марки «Hewlett-Packard». Ще 55 ґаджетів цього ж виробника правоохоронці виявили серед особистих речей та конструктивних порожнинах сидінь іншого мікроавтобуса.
На кордоні з Польщею виявили 165 контрабандних ґаджетів

Наразі виявлені планшети вилучено співробітниками ДФС, триває встановлення вартості прихованих ґаджетів. Що ж до водіїв, то через обрання незаконного способу переміщення електроніки, у них є усі шанси втратити свої мікроавтобуси.

На кордоні з Польщею виявили 165 контрабандних ґаджетів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com