У Львові затримали перехожого з пакетом таблеток

29.05.2019 23:15   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні виявили в перехожого різні таблетки, ймовірно, наркотичного походження. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, пише - Status Quo.

Вчора вдень, під час патрулювання на вулиці Богдана Хмельницького, патрульні побачили підозрілого чоловіка, який різко змінив напрямок руху, коли побачив службовий автомобіль поліції. Його наздогнали та зупинили. Під час спілкування з інспекторами чоловік дуже сильно хвилювався. Його попросили показати, що він має при собі, проте чоловік відмовився.

Тоді особі провели поверхневу перевірку, в ході якої за поясом патрульні виявили таблетки різних кольорів (28 таблеток в поліетиленовому пакеті, 7 таблеток в блістері під назвою «Димедрол», та ще одну таблетку рожевого кольору).

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Після цього чоловік почав вдавати, що йому стало погано, і він ліг на землю. Патрульні викликали бригаду швидкої медичної допомоги, проте коли вона прибула, чоловік відмовився від госпіталізації. Експерти вилучили таблетки на експертизу, а 38-річного мешканця Львова доставили до Личаківського відділу поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo