У центрі Львова затримали німця-ексгібіціоніста

Патрульні затримали в центрі Львова іноземця-ексгібіціоніста.

03.06.2019 14:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це поінформували в п’ятницю, 31 травня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні 2 батальйону отримали вчора повідомлення, що на площі Ринок перебуває іноземець в стані алкогольного сп’яніння та зухвало порушує громадський порядок. Патрульні зв’язалися з працівниками центру безпеки міста, які виявили вказаного чоловіка на камерах спостереження», пише - Щоденний Львів.

«Згодом інспектори знайшли його на площі Катедральній. Дані чоловіка встановили, ним виявився 30-річний громадянин Німеччини. Коли порушника посадили в службовий автомобіль поліції, йому стало погано і чоловік виблював своє «алкогольне турне Львовом» через вікно. Згодом це повторилося і у відділі поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції

«Слідчим передали запис, з камери відеонагляду, на якому чітко видно, що даний чоловік, у присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та неодноразово оголював статеві органи. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів