На Львівщині чоловік забив брата до смерті

03.06.2019 16:19   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

В Городоцькому районі правоохоронці затримали зловмисника, котрий жорстоко побив брата.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Від отриманих травм потерпілий помер. Затриманому повідомлено про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

В Городоцьке відділення поліції 31 травня близько 08.45 надійшло повідомлення від 39-річного  жителя одного із сіл району про те, що вранці він виявив тіло свого 67-річного сусіда без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що тілесні ушкодження пенсіонеру заподіяв його 63-річний брат. Під час конфлікту, який переріс у бійку, він завдав родичу множинні тілесні ушкодження, від яких той помер.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєння злочину за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo