Зі Львова відкриють прямі рейси до Афін

03.06.2019 20:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Авіакомпанія Jonika запускає з 21 липня прямі рейси зі Львова до Афін.

Про це повідомляє - Status Quo з посиланням на - Інтерфакс-Україна

Українська авіакомпанія Jonika (Київ) із 21 липня 2019 року почне виконувати рейси зі Львова (Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького) до Афін (Греція, міжнародний аеропорт «Елефтеріос Венізелос»).

Як повідомила прес-служба аеропорту «Львів» на своїй сторінці у Facebook, рейси виконуватимуться щотижня – щонеділі. Виліт зі Львова планується о 16:10, приліт в Афіни - о 19:00. У зворотному напрямку виліт запланований на 13:00, приліт - на 15:30 (за київським часом).

Згідно з інформацією в системі бронювання на сайті авіакомпанії, вартість квитка в один бік становить від 4 тис. грн. Рейси виконуватимуться до 15 вересня.

Флот компанії нараховує два літаки Boeing 737. Авіакомпанія вже здійснює регулярні рейси з аеропорту «Київ» (Жуляни) до Греції та чартерні - до Туреччини, Чорногорії, Албанії та Болгарії.

ТОВ «Авіакомпанія «Джоніка» було зареєстровано в 2016 році. Згідно з даними Єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб, статутний капітал компанії становить 100 тис. грн. Його учасниками є: харків'янин Віталій Логінов (40%) і ТОВ «Мабуст» (60%). Згідно з декларацією Логінова за 2016 рік, на той момент він був депутатом Богодухівської районної ради (Харківська обл.). Окрім компанії «Джоніка», згідно з цією ж декларацією, він володіє ТОВ «ЛТ Ресурс», «Укрімпекс», «Вернісаж Тур», «КПЛ-Інвест». ТОВ «Мабуст» (Бровари, Київська обл.) консультує з питань комерційної діяльності та управління. Кінцевий бенефіціар - Віктор Тимошенко (100%). Статутний капітал компанії становить 40 тис. грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo