У Львові просять продовжити тролейбусний маршрут

07.06.2019 09:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Продовження маршруту тролейбуса № 3 до станції Скнилів (вул. Авіаційна) – петиція з такою пропозицією зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій, пише - Status Quo.

Автор петиції Олександр Вихованець вважає, що в даний час у місті слабке та незручне транспортне сполучення зі станцією Скнилів з іншими районами міста. Люди, котрі приїжджають приміськими електропоїздами зі стрийського та самбірському напрямків, змушені йти на міський транспорт аж на вулицю Городоцьку. Маршрут автобуса №199, як і тролейбуса №7, пролягає до приміського вокзалу, куди і прибувають дані електропоїзди. Міський автобусний маршрут №27 не забезпечує перевізний процес у робочі дні, а у вихідні та святкові дні взагалі не працює.

«Тому прошу перенести кінцеву зупинку тролейбуса № 3 з вулиці Ряшівської до станції Скнилів (вул. Авіаційна), що надасть більше зручності для людей та частково розвантажить у години пік міські автобуси, що примикаються до маршруту тролейбуса №3», - пропонує він.

Станом на 6 червня петицію підписали 3 особи з 500 необхідних.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo