Львівські патрульні виявили у перехожого три ножі

08.06.2019 11:50   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні зауважили вночі на вулиці Зеленій у Львові чоловіка, який ішов з бейсбольною биткою в руках, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Коли він побачив службовий автомобіль поліції, то розвернувся й спробував піти геть, проте його наздогнали та зупинили. Під час спілкування з патрульними, чоловік хвилювався й не міг чітко відповісти на запитання. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку, в ході якої в чоловіка знайшли три ножі, два паперові згортки з речовиною рослинного походження, два тубуси з речовиною зеленого кольору, дві люльки для куріння».

«На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Експерт вилучив речовини. Чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів