Стало відомо, коли у Львові запровадять е-квиток

08.06.2019 13:31   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові триває процес впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті (е-квиток). 

Наразі триває оцінка технічних пропозицій учасників Європейським банком. Про це повідомляє прес-служба Львівської області, пише - Status Quo.

Нагадаємо, у лютому цього року відбулося розкриття пропозицій від учасників тендеру на розробку, постачання, встановлення та обслуговування автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті м. Львова (е-квиток). На тендерне завдання на закупівлю розробки, постачання, впровадження та обслуговування автоматизованої системи оплати проїзду для міста Львова в лютому цього року було подано 6 пропозицій. Станом на сьогодні, направлено до ЄБРР проект звіту за результатами першого етапу тендеру (оцінки технічних пропозицій учасників).

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», за цей час фахівці підприємства провели детальне вивчення та аналіз поданих в пропозиціях кваліфікаційних документів щодо наявності у учасників відповідного досвіду, фінансових можливостей, кадрового потенціалу і відсутності негативних моментів в історії учасника. За результатами цього передкваліфікаційного кроку було відхилено пропозиції деяких учасників. З тими пропозиціями, що пройшли етап кваліфікації фахівці ЛКП «Львівавтодор» продовжили подальшу оцінку.

Нагадаємо, що тендерне завдання містило більше 400 вимог щодо бізнес-процесів, за якими працюватиме система оплати проїзду та технічних характеристик системи.Крім власне автоматизованої системи оплати проїзду, в складі пропозицій включені:

  • система автоматичного визначення місцезнаходження транспортних засобів з модулем диспетчеризації,
  • система інформування пасажирів, що включатиме в себе вебсайт, мобільний додаток з планувальником поїздок та аудіо і візуальне інформування пасажирів в середині транспортних засобів.

Станом на сьогодні, направлено до ЄБРР проект звіту за результатами першого етапу тендеру (оцінки технічних пропозицій учасників).

«Думаю, що до двох тижнів банк дасть відповідь. Після того, як вони надають відповідь, розпочнеться останній етап проекту — фінансовий. Він триватиме місяць. У кого буде найкраща фінансова пропозиція, той стане переможцем. Тоді Європейський банк все затверджує, ми підписуємо контракт, даємо передоплату і починаємо реалізацію проекту», — розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За його словами, підписання договору з переможцем очікують до кінця літа цього року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo