З липня у Львові змінять нумерацію тролейбусів

12.06.2019 08:30   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

З 1 липня 2019 року у Львові змінять номери тролейбусних маршрутів, а згодом планують частково замінити нумерацію усього громадського транспорту, пише - 032.ua.

Читайте також

У Львові приблизно 50-60% пасажирів – це пільговики

Як повідомили в прес-службі ЛМР, завдяки такому кроку планують зменшити дублювання у нумерації різних видів транспорту та наблизитись до впровадження єдиної системи нумерації.

До наявних номерів тролейбусів додадуть число 20, лише маршрут №24 залишать без змін. Тож з 1 липня нумерація тролейбусів виглядатиме так:

 
 

Сьогодні у Львові курсують трамваї, тролейбуси та автобуси з однаковою нумерацією, також вони часто перетинаються на зупинках громадського транспорту. Щоби люди не путали види транспорту та впізнавали його за нумерацією, у Львові запропонували єдину систему руху громадського транспорту.

Згодом планують також впровадити єдину ліврею та закупити тролейбуси з автономним ходом. А щодо нумерації трамваїв, то її залишать такою ж.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз