14 мешканців Львівщини набрали максимальний бал на ЗНО

18.06.2019 11:33   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Стали відомі перші результати цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання. Максимальних 200 балів набрали 14 абітурієнтів зі Львівщини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, пише - Львівський портал.

Найкращий результат абітурієнти показали на ЗНО з математики – по 200 балів здобули відразу 10 мешканців Львівщини. Ще двоє осіб набрали максимальний бал із тестів із фізики, стільки ж людей – з української мови та літератури.

Читайте також

Львівська область показала блискучі результати при здачі ЗНО: подробиці

«Перші результати ЗНО на Львівщині. Це супер, вітаю!», – написала Любомира Мандзій і додала, що кількість львівських абітурієнтів, яка отримала максимальний бал під час тестування, ще неостаточний.

 

Результати тестувань обіцяли оприлюднити до 14 червня (математика, українська мова і література, фізика), до 20 червня – з іноземних мов та біології, до 26 червня – з історії України, географії та хімії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал