14 людей шпиталізовані на Львівщині через отруєння

18.06.2019 14:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

16 червня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про шпиталізацію до Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні пацієнтів, які харчувались ввечері 14 червня в ресторані «Озон» на вулиці Незалежності в Кам’янка-Бузькій, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові батьки нагодували дітей отруйними грибами
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей

Про це поінформували в понеділок, 17 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «За допомогою звернулися п’ятеро людей, у тому числі – дитина. Усіх їх шпиталізовано».

«16 червня за медичною допомогою у медичні заклади Львова звернулися дев’ятеро людей. Станом на сьому годину ранку 17 червня в стаціонарах знаходяться 14 людей, у тому числі – дитина. Стан шпиталізованих пацієнтів – середньої важкості», – повідомили також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів