На Львівщині з’ясовують причини масового отруєння

20.06.2019 09:41   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

16 червня в поліції отримали повідомлення про харчове отруєння, яке сталося, за попередніми даними, в одному із кафе в Кам’янці-Бузькій.

Про це поінформували в понеділок, 17 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області де також розповіли: «В медичні заклади Кам’янка-Бузької та Львова звернулося більше десяти громадян віком від 14 до 45 років, у яких медики діагностували харчову токсикоінфекцію в стані середньої ступеня важкості. Вони відпочивали в одному із місцевих кафе, пише - Щоденний Львів.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням), яка передбачає обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. З’ясовуюються обставини події,а також кількість потерпілих, призначено експертизи», – повідомилитакож в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів