На Львівщині жінка вигадала історію про власне викрадення

25.06.2019 07:23   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк до двох років.

У Буське відділення поліції 19 червня близько 13:10 звернулась мешканка району, яка повідомила про викрадення її 37-річної невістки із зупинки громадського транспорту, пише - Четверта Студія.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Львівській області.

Працівники поліції, виїхавши на місце події, виявили потерпілу в хащах неподалік села, в якому вона проживає.

Жінка заявила, що троє невідомих чоловіків в масках затягнули її в автомобіль «ВАЗ» та, погрожуючи фізичною розправою, зв’язали руки скотчем.

Пізніше зловмисники викинули її з машини на околиці села та поїхали геть.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Поліцейські розпочали комплекс дій щодо розшуку автомобіля та встановлення осіб зловмисників.

Згодом правоохоронці з’ясували, що історію про власне викрадення жінка вигадала, щоб змусити свого чоловіка змінити місце проживання.

Таким чином своїми умисними діями зловмисниця вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до двох років.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія