У старий термінал аеропорту «Львів» прибув перший літак (Фото)

25.06.2019 15:28   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 24 червня, старий термінал (Термінал «1») ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького прийняв перший за багато років регулярний рейс. Його здійснила українська авіакомпанія «Мотор Січ» за маршрутом Київ-Львів. Літаком Ан 24 прибуло 32 пасажири і 1 інфант.

Читайте також

Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

Відтепер термінал «1» аеропорту буде приймати це сполучення щодня, крім неділі. Виліт з Києва у робочі дні о 9.55, а у суботу – об 11.00. Приліт до Львова об 11.15 та 12.00, відповідно, пише - Кулемет.com.

Зазначимо, що тут цей рейс буде обслуговуватися ЛИШЕ НА ПРИЛІТ.

Окрім цього старий термінал зараз використовується для обслуговування спеціальних та ВІП-рейсів. Також буде залучений для чартерних перевезень, робота з якими розпочнеться через два-три тижні.

«Ще раз дякуємо авіакомпанії «Мотор Січ» за співпрацю та будемо робити все, щоби команді літака та пасажирам було комфортно у будівлі колишнього аеровокзалу, який поступово оживає та готовий служити людям», – зазначила генеральний директор ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького Тетяна Романовська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com