Львівські патрульні зупинили двох п’яних скутеристів

30.06.2019 14:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Скутеристи поплатися у Жовкві й Львові за те, проігнорували шоломи, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

П’яний водій без прав, їхав трасою Київ-Чоп заднім ходом
У Стрию скутер врізався у легковик

В управлінні патрульні поліції Львівської області повідомили в суботу, 29 червня: «Патрульні побачили минулої нічної зміни на 157-кілометрі  автодороги «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» в селі Воля-Висоцька мотоцикліста, який їхав без шолому. Під час спілкування із 20-річним жителем Жовкви патрульні відчули запах алкоголю з порожнини рота і пристрій драгер підтвердив підозри. Результат – 0,84. Водій отримав постанову за порушення правил дорожнього руху за частиною 5 статті 121 (порушення правил користування мотошоломами) і протокол за керування в нетверезому стані за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення».

«Ще одного нетверезого водія двоколісного виявили у Львові на вулиці Лінкольна сьогодні вранці. Він теж їхав на скутері без шолому, а драгер показав результат 1,37 проміле. Окрім вказаних порушень він не мав відповідної категорії, яка дозволяє керувати скутером. На водія винесли об’єднану постанову та протокол за кермування напідпитку», – поінформували також в обласному управлінні патрульної поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів