Підліток з Вінниці обікрав жінку у львівському готелі

30.06.2019 22:33   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові поліцейські повідомили про підозру жителю Вінниччини, причетному до крадіжки з готелю. Зловмисник викрав з номера гаманець з грошима, золотий ланцюжок, особисті документи та інше майно.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, у Франківський відділ поліції надійшла заява від 23-річної місцевої мешканки. За словами жінки, з номера готелю, розташованого на вулиці Городоцькій, зникли її речі: гаманець, в якому знаходилися грошові кошти в сумі 8 000 гривень, золотий ланцюжок, водійське посвідчення та інші документи, пише - Четверта Студія.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу зловмисника – вісімнадцятирічного жителя Вінницької області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого  ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Статтею передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія