У Львові проведуть відбір учасників на «Ігри Нескорених»

02.07.2019 18:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській ОДА запрошують військовослужбовців на спортивне тестування до команди «Ігор Нескорених 2020».

Про це повідомили в понеділок, 1 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Триває відбір до української збірної, яка представить Україну на «Іграх Нескорених 2020» в Гаазі. Цьогоріч до збірної потрапить на п’ятеро учасників більше, аніж минулого року, адже квота збільшилась з 15 до 20 учасників», пише - Щоденний Львів.

«Спортивне тестування у Львові відбудеться 13 липня на території Навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони України на вулиці Клепарівській (№39). Усі охочі пройти тестування у Львові повинні зареєструватись до 6 липня включно за посиланням», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Взяти участь можуть усі ветерани та чинні військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час, або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій АТОООС або в ході миротворчих операцій за участі України з 1991 року», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Документи, необхідні для участі у відборі на «Ігри Нескорених 2020» –копія посвідчення УБД чи інваліда війни; для добровольців: рекомендаційний лист від командира всього добровольчого з’єднання, в яке ви входите, з вказанням підрозділу та місця перебування у час отримання травми в зоні бойових дій, часу та обставин отримання поранення, травми чи захворювання, у випадку відсутності первинних медичних документів – пояснення командира, чому вони відсутні; копія заключення військово-лікарської комісії, заключення МСЕК або інші первинні медичні документи, що засвідчують ваше поранення, травму чи хворобу, набуті під час або в результаті виконання службового обов’язку в зоні бойових дій; довідка від лікаря спортивної медицини про отримання допуску до занять спортом; паспорт та фотографія», – повідомили також в облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів