У Львові визначили кращу відреставровану браму

03.07.2019 15:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Завершився конкурс на кращу відреставровану браму, який був оголошений на сторінці Гарячої лінії міста у мережі «Facebook», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

На Львівщині відремонтують чотири старовинні церкви
У Львові реставрують ще один храм

Про це повідомили в середу, 3 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У День архітектора відбулось нагородження переможців конкурсу. Обирали їх за уподобаннями підписників сторінки ГЛМ. За результатами конкурсу перемогу отримали три кращі роботи архітекторів-реставраторів Олександра Савчука (брама в будинку на площі Ринок, 14), Ростислава Малецького (брама в будинку на вулиці Чупринки, 46) і Василя Гришканича (брама в будинку на вулиці Рутковича, 10). Переможці отримали на згадку ювілейну монету імені Короля Данила, а також сертифікат на візит до музейно-культурного комплексу пивної історії «Львіварня» з екскурсоводом та дегустацією продукції на чотирьох осіб».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів