У Львові зловили молодиків за грабунком з підвалу

04.07.2019 15:34   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові поліцейські затримали двох зловмисників під час скоєння крадіжки з підвалу. Ними виявилися львів’яни віком 17 та 19 років, молодший з яких – раніше судимий.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Як повідомили в прес-службі поліції Львівської області, в Залізничний відділ поліції 17 червня надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки на вулиці Городоцькій, які повідомили, що з підвалу будинку чути підозрілий шум і, можливо, туди проникли злодії, пише - WestNews.info.

На місце події негайного прибули поліцейські. Зайшовши у підвал, правоохоронці виявили двох зловмисників, які намагались викрасти велосипед та інші речі з підсобних приміщень мешканців будинку. Ними виявилися львів’яни віком 17 та 19 років, молодший з яких – раніше судимий.

Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст.208 КПК України та повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.15 (замах на злочин) ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Суд обрав зловмисникам міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info