Прикордонники Львівського загону затримали контрабандистів

05.07.2019 14:27   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Прикордонники завадили у Львівській і Волинських областях порушникам переправити до Польщі 38 ящиків сигарет.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет

Про це повідомили в четвер, 4 липня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Учора прикордонники відділу «Амбуків» Львівського загону, реалізуючи випереджувальну інформацію, поблизу українсько-польського кордону помітили групу осіб, які з пакунками рухались в сторону сусідньої Польщі. Прикордонний наряд у складі військовослужбовців строкової служби «на гарячому» затримав двох чоловіків, ще декілька з порушників вдалися до втечі в тил України», пише - Щоденний Львів.

«На місці затримання правоохоронці виявили 30 ящиків, в яких знаходилось майже 15 тисяч пачок сигарет. В ході подальших пошукових заходів прикордонники затримали ще двох громадян України, які, ймовірно, причетні до протиправної діяльності. Заходи по встановленню усіх обставин справи та притягнення порушників до відповідальності тривають», – поінформували також у ДПСУ.

«Ще вісім ящиків із контрабандним куривом та двох порушників в 20 метрах від кордону затримали прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону. Наші співвітчизники намагались незаконно переправити через державний кордон до Польщі майже чотири тисячі пачок сигарет українського виробництва», – повідомили також у ДПСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів