На Львівщині серед ночі обікрали лікарку

05.07.2019 19:45   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

В Яворівський відділ поліції посеред ночі зателефонувала лікар-терапевт, яка перебувала на нічному чергуванні у Новояворівській лікарні.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Кулемет.com.

Жінка повідомила, що з її сумки невідома особа викрала гаманець, у якому, окрім грошей та банківських карток, був паспорт громадянина України.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські розпочали першочергові слідчі дії і за кілька годин виявили зловмисника на одній з вулиць Новояворівська.

Ним виявився раніше судимий 25-річний місцевий мешканець, який непомітно зайшов у лікарню через незачинені двері. Готівку, що була в гаманці, а також частину коштів, які зловмисник зняв з краденої картки, він встиг витратити на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування і встановлюють обставини злочину.

Викрадений гаманець, поліцейські повернули його власниці ще до завершення її нічного чергування. Жінка подякувала працівникам Яворівського відділу поліції за оперативне реагування та якісну роботу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com