«Принципово важливо забезпечити справедливі та чесні вибори», - Апостол

10.07.2019 20:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Михайло Апостол провів робочу зустріч у головному управлінні Національної поліції у Львівській області. Разом з керівництвом поліції та координатором спостереження за виборами громадянської мережі «ОПОРА» в області Апостол обговорив питання забезпечення законності та правопорядку під час виборчого процесу на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня.

Також на зустрічі йшлося про налагодження ефективної комунікації поліції з громадськістю та представниками засобів масової інформації.

«Акцентував увагу на чіткій та неупередженій позиції поліції щодо забезпечення публічної безпеки й порядку, охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства й держави. В черговий раз наголосив позицію Міністра МВС Арсена Авакова про те, що поліція діє поза політикою, неупереджено та виключно в межах законодавства. Принципово важливо забезпечити справедливі та чесні вибори», - повідомив радник глави МВС за підсумками зустрічі.


Нагадаємо, Михайло Апостол разом з іншими радниками глави МВС входить до складу спеціальної робочої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews