На Львівщині змінять межі одного з районів

12.07.2019 11:32   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Сокальський район стане більше за рахунок міста Соснівки, який наразі находиться у віданні Червоноградської міської ради. 

Про це повідомляється на сайті Сокальської РДА, пише - Status Quo.

10 липня голова Сокальської райдержадміністрації Андрій Дяченко провів нараду щодо виконання Постанови Верховної Ради України від 6 червня 2019 року №2749-VIII «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Львівської області, зміну і встановлення меж Сокальського району Львівської області».

Даною постановою передбачено зміну меж Сокальського району, збільшивши його територію за рахунок земель, що знаходяться у віданні Соснівської міської ради Червоноградської міської ради Львівської області (територію міста Соснівка). Присутні обговорили процедуру зміни меж району, питання делегування представників структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних установ районної ради для участі у проведенні інвентаризації бюджетних установ, а також напрацювали дорожню карту щодо переходу Соснівської міської ради в структури бюджету району.

За підсумками наради було дано відповідні доручення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo