У Дрогобичі затримали рецидивіста-грабіжника

Досудове розслідування триває.

13.07.2019 14:20   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчий Дрогобицького відділу поліції, перебуваючи поза службою, став очевидцем скоєння злочину, повідомив про подію своїх колег - працівників відділу поліції та разом з оперативниками карного розшуку затримав зловмисника.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

11 липня близько 18.30 на вулиці Війтівська Гора у Дрогобичі на 38-річного місцевого мешканця, котрий саме вийшов з магазину, напав невідомий чоловік, вирвав у нього з рук гроші у сумі вісімсот гривень та намагався втекти.

Очевидцем скоєння злочину став слідчий Дрогобицького відділу поліції, котрий перебував поза службою, – він розпочав переслідування зловмисника і повідомив про це у відділ поліції. Разом з оперативниками карного розшуку, котрі негайно прибули на місце події, наздогнав та затримав втікача, яким виявився 26-річний раніше судимий місцевий мешканець. Речові докази у нього вилучені.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Також йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченому ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал