Тіло чоловіка знайшли в лісосмузі на Львівщині

14.07.2019 14:22   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Тіло чоловіка виявили у лісосмузі у Перемишлянському районі. Попередньо встановлено, що пенсіонер помер внаслідок нещасного випадку - від травм, отриманих під час падіння дерева, повідомили у поліції Львівщини.

У Перемишлянське відділення поліції 9 липня надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі неподалік одного з сіл району виявлено тіло чоловіка без ознак життя, пише - WestNews.info.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Особу загиблого встановлено – ним виявився 74-річний мешканець міста Перемишляни. Також попередньо встановлено, що чоловік міг померти від травм, отриманих внаслідок падіння на нього дерева, під час заготівлі дров.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Поліцейські встановлюють обставини події, призначені експертизи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info