Геть за проросійську агітацію: у Львові прихильники Шарія кидаються на незгодних (Відео)

14.07.2019 23:14   Джерело: Вголос
Опубліковано : Новини Львівщини

У Львові, біля Шевченківського гаю, у неділю, 14 липня, прихильники проросійського блогера Анатолія Шарія кидаються на перехожих, пише - Вголос.

Прихильники проросійського блогера роздають кульки та кидаються на перехожих, котрі з ними не згодні. Себе вони називають «українцями». Натомість їм протистоять місцеві, котрі присутні у парку. Люди вигукують: «це проросійська агітація».


Зазначимо, що перехожі у парку спершу брали червоні кульки, проте згодом, коли дізнались, що це пропаганда, викидали їх.

«Думав це якась рекламна акція, а виявляється пропагують «рускій мір». Звісно, що я не підтримую ні Шарія, ні його поглядів. Ці кульки – це дуже хитра маніпуляція», – розказав кореспонденту ІА «Вголос» перехожий Іван.

Анатолій Шарій відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями та критикою української влади.  Пропагандист залишив країну у 2013 році, оскільки після влаштованої ним стрілянини його оголосили у розшук. Він переховувався в Нідерландах і Литві. Нещодавно ЦВК зареєструвала його кандидатуру на вибори, але у зв’язку з протестами, скасувала рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос