Через насильство в сім'ї львів'янина позбавили спілкування з донькою

Львів'янину заборонили спілкуватися з донькою через насильство.

16.07.2019 11:23   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

Через постійне психологічне та фізичне домашнє насильство Мостиський районний суд Львівщини заборонив чоловікові наближатися до свого помешкання, а також дружини з неповнолітньою донькою.

Як стало відомо, жінка з донькою уже декілька років потерпає він насильства зі сторони чоловіка. Він, у свою чергу, постійно вживає спиртні напої, а перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, поводить себе агресивно, влаштовує дома скандали, ображає та принижує свою сім'ю, навіть погрожує розправою та застосовував фізичне насильство до жінки у присутності дитини. Це призвело до розлучення, пише - ZNAJ.UA.

Неодноразово львів'янка зверталася до поліції, аби ті покарали чоловіка. Також вона зазначала, що він крав її особисті кошти, кидався ножем, ломом та іншими предметами, душив її і припинив це тільки тоді, коли втрутилася дитина. Усе дійшло до того, що жінка з донькою не змогли повернутися додому. адже їм загрожувала явна небезпека. 

Адвокат же чоловіка заперечив усе, мотивуючи, що нема конкретних доказів.  Суд частково задовольнив позов та постановив видати обмежувальний припис, яким забороняється чоловікові перебувати у спільному будинку з дружиною та донькою та наближатися до нього на 300 метрів упродовж трьох місяців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA