В річці Західний Буг волонтери виявили тіло соснівчанки, яка не повернулася з роботи додому (Фото)

16.07.2019 18:36   Джерело: Голос Сокальщини
Опубліковано : Патрік Скеля

На третій день пошуку Людмилу Лішко, яка після нічної зміни поверталася з Червонограда додому знайшли мертвою.

Читайте також

На Львівщині трапилась жахлива трагедія

Тіло було виявлено волонтерами на березі річки Західний Буг. Тіло знайдене на відстані близького одного кілометра від моста, ближче до села Волсвин. На даний момент на місці волонтери очікують прибуття поліції, пише - Голос Сокальщини.

Раніше в соцмережах у локальних групах поширювалося повідомлення що на зв’язок не виходить Лішка (Будай) Людмила Василівна віком 51 рік. Працювала на пекарні добу з 12.07.2019 на 13.07.2019 в м. Червоноград, її підвезли з роботи до соснівського перехрестя о 4 ранку. Є інформація, що вона пішки дійшла до 8-ї шахти, під’їхали 2 чоловіка на мотоциклі і повезли в сторону Волсвину – Соснівки.

Вчора правоохоронці встановили осіб, які, за їхніми словами, підвезли жінку до Соснівки близько п’ятої години ранку 13 липня. Це мешканці Сокальського району віком 26 та 27 років. Зараз з ними проводяться слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Сокальщини