У центрі Львова 48-річний чоловік підрізав перехожого (Фото)

22.07.2019 09:25   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

В неділю, 21 липня, у центрі Львова чоловік напав з ножем на 31-річного перехожого. Постраждалого госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області, пише - Львівський портал.

Як повідомляється, патрульні отримали виклик про підозрілу особу, яка бігає з ножем і одягнута у фіолетову футболку. Патрульні негайно прибули на місце події і очевидці повідомили, що згаданий чоловік наніс тілесні ушкодження іншому громадянину.

«Патрульні затримали 48-річного мешканця Івано-Франківської області. У нього на одязі та обличчі були плями схожі на кров. Біля затриманого виявили ніж. Патрульний побіг до потерпілого, у якого були колото-різані рани тулуба в ділянці серця та порізи рук і обличчя. Він почав надавати домедичну допомогу, згодом під’їхав екіпаж на підмогу. За попередньою інформацією між особами стався конфлікт і вони до цього не були знайомими. На місці працювали слідчі, 31-річного потерпілого госпіталізували», – йдеться у повідомленні патрульних.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство). Карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Фото: патрульна поліція у Львівській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал