На Львівщині грабіжники зв’язали жінку і замкнули її у підвалі разом із дітьми

24.07.2019 18:20   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Яворівському районі невідомі особи проникли у житловий будинок, замкнули в підвалі господиню з дітьми та заволоділи грошима і майном.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області, пише - Дивись.info.

У Яворівський відділ поліції 22 липня надійшло повідомлення про розбійний напад, що стався в одному з сіл району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, 22 липня, близько опівночі, зловмисники в масках, пошкодивши вікно, проникли у житловий будинок, в якому перебувала 52-річна господиня з двома шестирічними дітьми. Нападники, застосувавши фізичне насильство, зв’язали жінку та замкнули її разом з дітьми у підвальному приміщенні, заволоділи грошовими коштами та іншим майном, після чого втекли. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України.

Поліцейські встановлюють обставини події, призначені експертизи, досудове розслідування триває. «Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе у розкритті злочину, правоохоронці закликають зголоситись на оперативну лінію 102», – просять у поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info