Родичі загиблих у Скнилівській авіакатастрофі отримають від міста по дві тисячі гривень

25.07.2019 21:28   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові до 17-ої річниці авіакатастрофи, яка сталась на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року, сім’ям загиблих виплатять матеріальну допомогу.

Як повідомили в міському управлінні соціального захисту, по 2 тис грн. отримають 58 людей. Загальна сума виплат становить 116 тис грн. Місто фінансово підтримує людей, які постраждали чи втратили в авіакатастрофі своїх рідних уже не перший рік, пише - Дивись.info.

Зокрема, торік члени сімей загиблих також отримали одноразову виплату в розмірі 2 тис грн. Одноразову матеріальну допомогу родичі загиблих (мешканці, які зареєстровані у Львові) отримають відповідно до розпорядження міського голови N 346 від 09.07.2019 року. Кошти виплатять у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова.

Крім того, з травня 2019 року встановлено пільги у розмірі 50% на оплату житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих в Скнилівській авіакатастрофі. Пільги відшкодовуватимуть за рахунок коштів міського бюджету Львова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info