Замінування на Львівщині: у вузах шукали вибухівку

26.07.2019 11:40   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У львівських політехніці й комерційній академії не знайшли нічого небезпечного.

Читайте також

Поліціянти розшукують львів’янина, який вигадав замінування

23 липня о 10:50 на електронну пошту «Львівської політехніки» надійшло повідомлення про її замінування. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Відтак, на місці ймовірного замінування працювали підрозділи сил цивільного захисту, пише - Щоденний Львів.

23 липня об 11:48 на електронну пошту Львівської комерційної академії теж надійшло повідомлення про її замінування. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Тож на місці ймовірного замінування також працювали підрозділи сил цивільного захисту.

23 липня об 11:50 на електронну пошту санаторіїв «Кристал» і «Ріксос-Прикарпаття» у Трускавці теж надійшло повідомлення про замінування санаторіїв. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці ймовірного замінування теж працювали підрозділи цивільного захисту, які не виявили вибухових пристроїв не виявлено. Евакуація людей з санаторіїв не проводилась.

Про це повідомили в середу, 24 липня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів