Продавчиня наркотиків хотіла відкупитись від покарання за 12 тис. доларів

30.07.2019 12:40   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

На лаві підсудних опинився поліцейський з Львівщини, який отримав майже 12 тис. доларів США хабара.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області, пише - WestNews.info.

Прокуратура Львівської області скерувала  до суду обвинувальний акт стосовно слідчого Червоноградського відділу поліції, який у січні цього року отримав майже 12 тис. доларів США неправомірної вигоди за не притягнення місцевої мешканки до кримінальної відповідальності за вчинення злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. 

Такі дії зловмисника кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за невчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії, з використанням наданої їй влади чи службового становища, у великому розмірі, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

У разі доведення вини фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років та конфіскація майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info